Wat vinden anderen van mijn stem:

“Jouw stem is zo goed dat je gewoon vergeet dat er iemand voorleest. Je wordt helemaal door het verhaal meegenomen.” (dochter)
“Een duidelijke, neutrale, maar toch ook typische stem.” (oud-collega bij De Pont museum)
“Lange tijd dé stem vanuit Italië voor de Vlamingen via de VRT.” (recensie)
“Je hebt een licht Brabants accent en een goede tekstbeleving, waarin je de klemtonen fijn neerzet.” (Ilari Hoevenaars, stemcoach)

VOICE-OVER

DE STEM VAN HEDWIG ZEEDIJK

Voorlezen, inspreken, toespreken, vertellen, radiowerk, zingen...
Mijn stem is mijn instrument!


Als kind al was ik een boekenwurm en was ik actief betrokken bij de parochie, waar ik in het kinder- en jongerenkoor en zong en ook teksten voordroeg. Vaak kreeg ik complimenten over mijn duidelijke en fijne stem.

Tijdens mijn studie journalistiek was de keuze voor 'radio' daarom vanzelfsprekend. Eerst bij de studio's van Omroep Brabant in Tilburg en Eindhoven, daarna als Italië-correspondent voor de VRT en Nederlandse radio. Als voice-over deed ik in Rome soms ook een klus. Heerlijk vind ik die warme, intieme radio-studio's.

Mijn stem inzetten om verhalen voor anderen te vertellen, dat past helemaal bij mij! Als vrijwilliger kon ik me in 1996 dan ook geen fijnere, zinvolle tijdsbesteding bedenken dan boeken voor te lezen voor de Blindenbibliotheek in de studio van Le Sage ten Broek aan de Gasthuisring. Mijn vertrek naar Italië maakte daar een einde aan, helaas.

Het is echter altijd in mijn achterhoofd blijven spelen, dat ik juist dát werk ooit weer wilde oppikken. Nu is de tijd rijp. Met een simpele, maar goede thuisstudio, ben ik klaar om mijn stem aan jou te geven. 

Dus heb je een vrouwelijke voice-over nodig voor je documentaire, bedrijfsvideo, e-learning product, reclameboodschap of audioboek, neem dan vrijblijvend contact met me op. 

HOE IK KLINK?

Journalistiek:

Informatief / non-fictie:

Audioboek:

Kinderboek:

Reclame: